Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Teachers’ Training Workshop!

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η φάση της επιλογής των ομάδων  του πανελλήνιου διαγωνισμού διαστημικής CanSat in Greece έχει ολοκληρωθεί και οι συμμετέχοντες είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην κατασκευή των εκπαιδευτικών δορυφόρων τους!

Η δεύτερη φάση του CanSat in Greece 2018, τo Teachers’ Training Workshop, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Οι καθηγητές των ομάδων της μαθητικής κατηγορίας παρακολούθησαν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο με σκοπό να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των τεχνολογιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μαθητές τους κατά την υλοποίηση των δορυφόρων τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα:
τον Δρ. Sanchez, Μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου του si-Cluster και Chief Strategy & Financial Officer του Corallia,
τον κ. Συννεφάκη, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δορυφορικών Υπηρεσιών και Διαστημικών Εφαρμογών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,
τον Ταξχος ε.α. (Ι) Παντελάτο, Υπεύθυνος του Έργου ACRITAS στο ΥΠΕΘΑ,
τον Δρ. Σέργη, Ερευνητής στο Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και Εκπρόσωπος του Δρ. Κριμιζή,
τον Δρ. Τσίγκανο, Καθηγητής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Corallia Clusters Initiative για την φιλοξενία της εκδήλωσης!
Η υποστήριξη όλων των συνεργατών μας ήταν καθοριστική για την διεξαγωγή του workshop! H παροχή των υπέροχων γευμάτων καλύφθηκε από το Hot Hot Burger Bar, την Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη, την Kasidis meatland και την Daily Taste! Η γραφική ύλη καλύφθηκε από το κατάστημα της Next! Το κατάστημα Diktisμας προσέφερε τα δώρα έκπληξη για τους συμμετέχοντες μας!

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις ομάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.